Voor wie is Kinesiologie?

Voor iedereen, jong en oud, die zich energiek, positief en vol met zelfvertrouwen wil voelen. Iedereen wil goed in zijn of haar vel zitten met zo weinig mogelijk of geen lichamelijke klachten. Stevig in de schoenen staan, doelen stellen en behalen. In balans zijn en de energie laten stromen!

Bij welke lichamelijke of geestelijke klachten is Kinesiologie een oplossing?

Dit is helaas niet altijd het geval. Soms kamp je met tegenslagen; weer schiet het in je rug, het hooikoortsseizoen staat weer voor de deur, of je merkt bij jezelf dat niets je meer opvrolijkt. Je kunt niet meer met jezelf door één door of je bent kortaf naar de mensen waar je het meeste van houdt. Dit kost zoveel energie, waardoor je niet alles uit je leven kunt halen wat erin zit. Er zijn altijd stressimpulsen waardoor je in meer of mindere mate uit balans raakt. Dit kan leiden tot concentratie problemen, slechte nachtrust, veel drukte in je gedachten, maag- of darmklachten, hoesten of een benauwd gevoel, zwakke rug, depressiviteit, rigide gedrag, prikkelbaarheid… Noem het maar!

Met Kinesiologie kom je weer in balans

Omdat er binnen de Kinesiologie wordt gewerkt met stressimpulsen, zijn de situaties waarmee iemand naar een Kinesioloog kan komen oneindig. We werken aan het vinden van een betere balans van lichaam en geest. Door het zelfhelende vermogen aan te spreken, daalt het stresslevel en verminderd de klacht of lost deze op. Je gaat beter in je vel zitten zodat je je weer kunt ontwikkelen zoals jij dat wilt. Kinesiologie kan preventief ingezet worden om gezond te blijven of curatief, om weer gezond te worden.