Ervaringen

Evelyn

Ik heb inmiddels een aantal keer bij Yvonne op de behandelbank gelegen en heb iedere keer weer mooie inzichten mogen ontvangen. Het heeft het me daardoor steeds een stukje verder gebracht in m’n proces. Daarnaast vind ik Yvonne een fijn mens en dus kijk ik er altijd naar uit om weer langs te gaan.

houten tafelrand

Robin

Yvonne nodigde me uit voor “een balans”, ik wist niet wat het was, maar ik ben blij dat ik er op in ben gegaan! De intake was al heel fijn, Yvonne kan goed luisteren en de kern van het verhaal aanwijzen, de behandeling zelf gaf veel mooie inzichten. Veel kwartjes vielen meteen, maar ook weken later vallen “opmerkingen” vanuit mijn lichaam nog op zijn plaats. Ik kan weer vooruit en dat is heel fijn! Dank je wel Yvonne.

boeddha met ketting om en spreuk

Sandra

Na de behandeling bij AlternatYv had ik zoveel rust in mijn lichaam en hoofd. Ik heb mij op een fluwelen bankje genesteld en heb een boek gelezen, van het begin tot het einde in 1 dag! Hier heb ik normaal de energie en focus niet voor. Met mijn overdrukke ADHD hoofd is dat echt een unicum. Heeeeerlijk was het. En nu 2 dagen later voel ik mij nog steeds happy en fijn. Ik ben heel blij met de behandeling. Er kwam al zoveel uit en er is meteen ook zoveel gedaan, dat was zo heerlijk. Ik verheug me alweer op de volgende sessie.