De praktijk

kinesioloog-aan-het-werk

Coaching tijdens het consult

Coaching is een belangrijk onderdeel tijdens het consult. Door middel van coaching krijg je inzicht in wie je bent, waarom iets is zoals het is of is gegaan zoals het is gegaan, wat je wilt en hoe je daar komt. Door de gesprekken aan het begin en tijdens een consult leer je jezelf kennen, positieve eigenschappen en uitdagingen. Ik begeleid je door middel van coaching en kinesiologische technieken bij het verwerken en integreren van deze inzichten die tijdens een consult worden verkregen. 

 

Het kinesiologische consult

Voordat wij elkaar ontmoeten, in mijn praktijk of bij jou op locatie, vul je het intakeformulier in. Dit gebruiken we tijdens het intakegesprek als leidraad. Tijdens de intake gaan we in gesprek om het doel van het kinesiologisch consult helder te krijgen. Ook zal ik een behandeling geven in de intake. 

Tijdens het consult lig je op de behandeltafel, hiervoor vraag ik je je schoenen uit te trekken.  

 

Door middel van spiertesten gaan we daarna op zoek naar de meest passende methode of techniek voor jou om de onbalans te verminderen of op te lossen. Er zijn verschillende behandelmethodes die ik inzet omdat iedereen uniek is en elke klacht anders is.

 

De praktijkruimte

De ruimte heeft een fijne, huiselijke en open sfeer. Door de twee vaste trappen, is de praktijk niet erg goed bereikbaar wanneer je slecht ter been bent. Hiervoor is het mogelijk om thuis of op een andere locatie af te spreken. Voor meer informatie en afstemming hierover, graag even contact opnemen.

Consult op locatie

Wil je graag een consult, maar ben je niet in de gelegenheid naar de praktijk te komen? Ook ambulant zijn er mogelijkheden. Hiervoor wil ik je vragen telefonisch contact op te nemen voor afstemming. 

Afronding van het consult

Aan het einde van elk consult nemen we door wat jou de komende tijd zal helpen om het zelfhelende vermogen van het lichaam verder te ondersteunen. Het kan zijn dat ik je oefeningen of edelstenen meegeef of dat er een bloesemremedie nodig is. Ook dit test ik met spiertesten uit. Het lichaam geeft zelf aan wat er nodig is.