Praktijkruimte

De praktijk is gevestigd op de Stijgbeugel in Zwaag, dit valt onder de gemeente Hoorn. Het ligt centraal gelegen in Noord-Holland. Het is een half uur rijden vanaf Amsterdam en Alkmaar, en ongeveer drie kwartier vanaf Den Helder.

De ruimte heeft een fijne, huiselijke en open sfeer en is vormgegeven met zachter tinten. Ik vraag je je schoenen bij de deur uit te doen. Door de twee vaste trappen, is de praktijk niet erg goed bereikbaar wanneer je slecht ter been bent. Hiervoor is het mogelijk om thuis of op een andere locatie af te spreken. Voor meer informatie en afstemming hierover, graag even contact opnemen.

 

Yvonne 21-min

Bereikbaarheid auto

AlternatYv is eenvoudig te bereiken vanaf de A7. Vanaf afrit 9 bij Hoorn-Noord is het nog 5 minuten rijden. Het is mogelijk om je auto gratis bij de praktijk te parkeren op de parkeerplaats.

Bereikbaarheid openbaar vervoer

Het Centraal station van Hoorn ligt op zo’n veertig minuten wandelen of vijftien minuten fietsen. Het advies is om vanaf Centraal station de bus te nemen. Er stoppen meerdere bussen op steenworp afstand van de praktijk. Check 9292ov voor de actuele bustijden.

Behandeling op locatie

Wil je graag een consult, maar ben je niet in de gelegenheid naar de praktijk te komen? Ook ambulant is er veel mogelijk! Hiervoor wil ik je vragen telefonisch contact op te nemen voor tarieven en afstemming.